Tel 1 : +386 41 735 852 | Tel 2: +386 40 748 369 info@center-sonce.com

Vsak september se začenjajo sezone vadbe v »pokritih prostorih«. Letos vas bo Center Sonce ponovno presenetil (sprememba v prostoru, večja izbira programov in programske novosti – tudi aerobika se vrača, občutno znižanje cen…).

V torek, 1.9.2015, začnemo »zares« s krožnim treningom po postajah.
Sezona se bo s polnim programom začela v ponedeljek, 7.9.2015.
V sredo, 2.9.2015, vas vabimo na BREZPLAČNI uri aerobike, ob 19.00 TNZ ali ob 20.00 na ZU ZU Dance (podrobnejši opis na www.center-sonce.com in facebook Center Sonce ).

Od letos omogočamo tudi SAMOSTOJNO vadbo in seveda kot vsa zadnja leta vodeno SKUPINSKO vadbo. Za vsako izmed teh vrst vadbe je tudi različna cena kart (več o programu in na www.center-sonce.com in facebook Center Sonce).

V sklopu SKUPINSKE vadbe bo striktno vsake tri mesece izvedeno testiranje. Tako bomo celoviteje spremljali vaš napredek čez celotno sezono in vam laže cel čas podajali smernice, kako boste vi individualno še bolj napredovali. Testiranje zajema antropometrično testitanje (telesna teža, ITM, procent maščobe, energijska poraba,…) ter 7 testov gibalnih sposobnosti po EFTB-ju.

Za vse, ki boste obiskovali skupinske vadbe 6. ali več mesecev je na razpolago še dodatno(novost) zlati in diamamantni programski dodatek. Vam »starim« članom ga omenjamo že zdaj, več o tem bo objavljeno v oktobru. Število mest je omejeno. Če vas zanima, prosim več o tem individualno z Rokom ali Jamesom.

Urnik vadbe objavljen na na www.center-sonce.com in facebook Center Sonce.

Ceniki objavljeni na www.center-sonce.com in facebook Center Sonce.

Za vsa vprašanja in pripombe prosim pišite na info@center-sonce.com ali kličite 041735852 Rok.

Se vidimo na vadbi.

Lep dan še naprej, James