Tel 1 : +386 41 735 852 | Tel 2: +386 40 748 369 info@center-sonce.com

Ljubljanska cesta 80, 2310 Slovenska Bistrica

Pošlji nam sporočilo:

Odgovori na vsa vprašanja v zvezi z:

vadbo, nabavo opreme, odpravi bolečin, preobrazbi telesa, prehrani...

Podatki o podjetju:

Tel 1 : +386 41 735 852
Tel 2: +386 40 748 369
Info@center-sonce.com

CENTER SONCE d.o.o.
Ljubljanska cesta 80
2310 Slovenska Bistrica

Center Sonce d.o.o. Ljubljanska cesta 80, 2310 Slovenska Bistrica
ID za DDV: SI77229053
TRR: SI56 6100 0000 6969 506 Delavska hranilnica
Matična številka: 1875604

Naša filozofija:

Z najsodobnejšo tehnologijo, znanstveno utemeljenimi metodologijami dela in ekspertnim znanjem strokovnjakov, ki so se večinoma usposabljali v tujini, res individualno delati z vsako stranko. Z najsodobnejšimi testiranji vse stroritve optimalno izvajati in v najkrajšem možnem času izboljšati športno uspešnost, poboljšanje zdravja in fizične pripravljenosti.

Resnica o vašem telesu
Lepo izgledati, se dobro počutiti – si vsi želimo. Toda čudežev ni (tiste, ki to obljubljajo, zanima le denar) – so pa zanesljive poti! Cilj je uresničljiv, če sledimo logičnim kažipotim: spoznati resnično stanje telesa; poučiti se o ukrepih; zagotoviti dovolj hotenja; ozavestiti smisel življenja.

Pri zagotavljanju življenjskih kažipoti vam lahko pomagajo le tisti, ki so sami ozavestili življenjski smisel. In jim prvi cilj ni zaslužek, temveč prežemanje s sočlovekom, prispevanje k pravi strani življenja.

Da zagotavljamo vse kažipoti do lepega izgleda in dobrega počutja – nam ni treba verjeti na besedo. Vse je preprosto ugotovljivo:

  • na preizpraševanju smo že petnajst let,
  • naše usluge razumemo kot del celotne smiselne hoje skozi življenje in v tem smislu zagotavljamo koristnikom posvetovalne pogovore,
  • spremljamo rezultate vadbe in se sproti odzivamo,
  • naša posebnost je individualni trening oziroma delo v manjših skupinah,
  • nenehno izpopolnjujemo tehnologije in se učimo pri najboljših na svetu,
  • naše vadbe vsebujejo zabavno sestavino in so s tem lažje izvedljive,
  • na tej osnovi – dobroželjčnost, strokovnost, najnovejša tehnologija, celovito obravnavanje vseh človeških potreb, zagotavljanje optimizma, krepitev vztrajnosti – izvajamo individualne in skupinske vadbe za otroke in odrasle, tečaje smučanja, svetovanje o pravilni prehrani, procese hujšanja … Različne življenjsko koristne delavnice pa so potrditev, da nam je koristnost za vse pomembnejša od zaslužka. Življenje je več od neke ozko osebne krparije.
Naše telo - se ga zavedamo, ga poznamo dovolj?
Mobistealth is your https://dissertationauthors.com comprehensive parental monitoring solution because it can monitor both cell phone and computer activities.