Tel 1 : +386 41 735 852 | Tel 2: +386 40 748 369 info@center-sonce.com

Individualni program

Danes živimo drugače, kot so živeli naši predniki. Hrane je v izobilju, a se nepravilno prehranjujemo. Delavnik traja skoraj od jutra do večera. Večinoma sedimo tako doma, v službi, med obroki, dobesedno povsod… Po ameriških raziskavah danes človek NE leži ali NE sedi samo 1 do 2 uri na dan. Tudi fizične aktivnosti je zelo malo. Vse skupaj pa je povezano še s stresom, z našo glavo, možgani,… Vedno več ljudi ima zdravstvene težave, bolečine, vedno več je tudi bolniških dopustov. Za večjo kvaliteto življenja in življenje z manj zdravstvenimi težavami je nujno, da naredimo nekaj zase. Smo različni, vsem ne odgovarja vse, a vsak se mora gibati, vsak mora imeti mišice, ki ga držijo pokonci. To je naša osnovna potreba.
Naš sistem vadbe je zasnovan in utemeljen na osnovi znanstvenih raziskav in prakse v tujini na področju vadbe, treninga. Če na tak način vadijo nogometaši Barcelone, Bayerna in Džokovič, Nadal, pa košarkarji v NBA ligi, potem je ta način vadbe primeren tudi za »navadnega smrtnika«. Seveda ob upoštevanju dejstva, da se ta vadba pač izvaja z nižjo intenzivnostjo.

V vadbi je zajeto vse, kar mora človek imeti, da lahko dela, živi, predvsem kvalitetno živi. Najpomembnejše je, da je vaše telo v ravnovesju. To je pomembnejše kot karkoli drugega. Leva polovica telesa mora biti čimbolj simetrična z desno, saj s tem preprečimo večino težav in bolečin. Večino težav s hrbtom namreč povzroči jo neravnovesja v telesu. Moramo biti gibljivi, vsaj tako, da v predklonu pridemo s prsti do tal. V telesu, hrbtu, križu, kolenih ne sme biti nobene bolečine, ne v mirovanju, ne pri kakršnikoli aktivnosti.

Uporabljamo lastno telo in razne rekvizite (ogromno novosti je v našem centru). Vadba je zato vedno raznovrstna in zabavna. Hitrejši napredek vsakega posameznega udeleženca vadbe je omogočen z vsakomesečnim spreminjanjem treninga. V vadbo vključujemo jogo, taoizem, prvine pilatesa, raztezanje, triger točke, kardio vadbo, nekaj prvin vadbe možganov, protokole Tabata in seveda intervalni trening. Pri vadbi je najpomembnejša pravilna izvedba vsakega giba.

Velik poudarek je na najvažnejšem elementu vsakodnevnega življenja – HRANI. Na osnovi najnovejših informacij in napotkov korak za korakom spremenimo slabe in postopoma prevzemamo dobre prehranjevalne navade v vsakdanjem življenju.

Kaj je vaš cilj?

Želite priti v formo? Želite izgledati in se počutiti odlično? Morate izgubiti telesno težo, tonizirati mišiče, pridobiti zdravje nazaj, preteči maraton, splezati na Everest ali želite le tekati za otroci na otroškem igrišču?

Ni važno, kaj želite doseči, mi vam bomo pri tem pomagali. Naš tim SONCE vam bo pomagal doseči vse te cilje s sestavo programov ter vam svetoval in treniral z vami s čimmanjšo izgubo vašega dragocenega časa.

Specializirani smo za individualni trening. Z nami boste delali z roko v roki. Nad hitrimi rezultati boste navdušeni.

Zakaj smo drugačni?

Zato, ker smo z vsem srcem v poslu. Smo preprosto najboljši od najboljših. Imamo več kot 15 let izkušenj in vedno smo v korak s časom s svetovnimi trendi in novostmi na področju opreme ter strokovnega znanja, spremljamo najnaprednejše raziskave in se učimo od najboljših na svetu.
Za več informacij nas kontaktirajte.

By permitting students to do this, you not only ensure them an equitable opportunity at learning, but you also help them catch up to their peers in learning the content and material without leaving them https://proeditingproofreading.com/ behind.