Tel 1 : +386 41 735 852 | Tel 2: +386 40 748 369 info@center-sonce.com

Skupinske vadbe - treningi

V Centru Sonce vam ponujamo naslednje vadbene programe:

  • Funkcionalna vadba
  • Zdrava hrbtenica
  • Senior Fit

Z nakupom karte Mali ali Veliki skupinski trening lahko obiskujete katerikoli vadbo. Prvi obisk- poskusni trening je BREZPLAČEN!

Cenik najdete tukaj.

 

ŽIVLJENSKI SLOG V DANES ČASU

centersonce_senior_fit_01_5_9_2011Danes živimo drugače, kot so živeli naši predniki. Hrane je v izobilju, a se nepravilno prehranjujemo. Delavnik traja skoraj dobesedno od jutra do večera. Doma, v službi, med obroki,.. povsod sedimo. Po ameriških raziskavah danes človek NE leži ali NE sedi samo 1 do 2 uri na dan. Tudi fizično aktivnosti smo zelo malo. Vse skupaj pa je povezano še s stresom, z našo glavo, možgani,… Vedno več ljudi ima zdravstvene težave, bolečine, vedno več je bolniških,… Za večjo kvaliteto življenja z manj zdravstvenimi težavami je nujno, da naredimo nekaj zase. Smo različni, vsem ne odgovarja vse, ampak gibati se mora vsak, saj že samo za pokončno držo potrebujemo mišice. Torej je gibanje ena od naših osnovnih potreb.

Naš sistem vadbe je zasnovani in utemeljeni na osnovi znanstvenih raziskav in prakse v tujini na področju vadbe, treninga. Če na tak način vadijo nogometaši Barcelone, Bayerna, Džokovič, Nadal, košarkarji v NBA ligi, potem je takšna vadba primeren tudi za »navadnega smrtnika«. Seveda pa je potrebno upoštevati dejstvo, da se mora izvajati pri nižji intenzivnosti.

V vadbi je zajeto vse kar mora človek imeti, da lahko kvalitetno živi in dela. Najpomembneje je, da je vaše telo v ravnovesju. To je pomembnejše kot karkoli drugega. Leva polovica telesa mora biti čimbolj simetrična z desno. S tem preprečimo večino težav in bolečin. Bolečine v hrbtu velikokrat povzročajo prav neravnovesja v telesu. Biti moramo dovolj gibljivi, da lahko v predklonu pridemo vsaj s prsti do poda. V telesu, hrbtu, križu, kolenih ne sme biti nobene bolečine, ne v mirovanju, ne pri kakršnikoli aktivnosti.

Uporabljamo lastno telo in razne rekvizite (ogromno novosti je v našem centru). Vadba je zato vedno raznovrstna in zabavna. Hitrejši napredek vsakega posameznega udeleženca vadbe je omogočen z vsakomesečnim spreminjanjem treninga. V vadbo vključujemo jogo, taoizem, prvine pilatesa, raztezanje, triger točke, kardio vadbo, nekaj prvin vadbe možganov, protokole Tabata in seveda intervalni trening. Pri vadbi stalno povdarjamo pomembnost pravilne izvedba giba.

Velik poudarek je na najvažnejšem elementu vsakodnevnega življenja – HRANI. Na osnovi najnovejših informacij in napotkov, korak po korak spremenimo slabe prehranjevalne navade in postopoma, počasi prevzemamo dobre prehranjevalne navade v vsakdanjem življenju.

Pridite in preizkusite zelo intenzivno, a vseeno zabavno vadbo!

S sabo prinesite športna oblačila, čiste copate, brisačo in vodo.

Vodene vadbe potekajo:

  • od ponedeljka do petka po URNIKU za sezono 2015/2016
  • za podjetja in skupine je možnost vadbe po dogovoru v prostih terminih vsak dan

Prosimo da za vsa vprašanja v zvezi z treningi kličete James na 040 748 369 ali pošljete mail na james@center-sonce.com.

 

 

Ziel der summer ghostwriter hausarbeit romanistik school ist, im austausch mit brasilianischen studierenden und experten des forschungstransfers, zusammenhänge von kreativität und innovation zu erkennen und auszuprobieren.